Annie Palmér!

BIKINI BODY GUIDE PROGRESS UPDATE WK. 4

Yes, nu har jag klarat av fyra veckor av Kayla Itsines bikini body guide. Nu är det bara åtta veckor kvar innan jag har klarat av hela programmet.

Det har definitivt inte varit några enkla veckor. Jag har velat sluta och hoppa över många av träningspassen. Men jag har kämpat och påmint mig själv om varför jag började. Jag är så stolt över mig själv att jag har kommit så här långt. Man kan tycka ett en månad inte är så mycket, men för mig är det de. Jag har en tendens att vara super exalterad över något i början men sedan tappa intresset och sluta efter några veckor. Men denna gången är jag mer taggad en någonsin att fortsätta. Speciellt efter jag har sätt de resultaten som jag fått efter dessa få veckor.  

Det är stor skillnad på hur jag känner mig i kroppen om man jämför med när jag började. Den första veckan trodde jag knappt att jag skulle ta mig igenom träningen och jag tog långa pauser och kände mig ganska dålig. Men jag kämpade mig igenom det och nu så kör jag igenom passen med exakt den vilan som man ska ha och jag känner mig stark och att jag har den uthålligheten som jag behöver. Det är inte enkelt men jag klarar det!  

Det är inte bara kroppsligt som jag känner skillnad. Jag känner mig mycket gladare och piggare på livet. Innan jag började kände jag mig inte säker i min kropp men nu börjar självförtroende sakta men säkert byggas upp igen. Det är ett av mina mål med att jag har börjat träna igen, att känna mig trygg och säker i mig själv igen. 

Dessa fyra veckorna har det varit lite sådär med kosten i och med att jag har haft mycket som jag har hittat på. Det är definitivt något som jag ska fokusera mer på de kommande fyra veckorna och då hopppas jag på att få se ännu mer resultat. Jag lever med en härlig IBS mage som jag aldrig riktigt kommit underfund med men den har aldrig varit så här bra sen jag började med BBG. Man tror att man ska känna till sin kropp efter 22år men icke, jag lär mig nya saker varje dag om hur jag ska leva för att göra magen glad och hålla blodsockret och energin på en bra nivå. 

Jag var först lite tveksam om jag skulle lägga upp dessa för och efter bilderna men bestämde mig för att göra det ändå. Det säger mycket mer än om jag bara skulle 
skriva några siffror. 

Till vänster är innan jag började och till höger är nu efter fyra veckor. 

V 0: (10/7-17)          V 4: (8/8-17)

Vikt: 55kg             Vikt: 54.3kg

Arm: 23,5 cm           Arm: 24 cm

Midja: 76 cm           Midja: 72 cm

Höfter: 92 cm           Höfter: 91 cm

Lår: 53 cm           Lår: 53 cm

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas